“Dikkat edilirse, çok çeşitli kişileriz. Her kuşaktan, her anlayıştan insan var aramızda. Ama bir Maliye Müfettişi tipi de var. Dışımızda olanlara ve hele benzerlerimize hiç benzemiyoruz. Bizi biz eden de işte o benzemezlikte. Başkalarına karşı benzemezliğimiz içinde biz birbirimize çok benziyoruz. Kendi aramızdaki tek tek benzemezlikler de çeşitlilik, zenginlik olarak ortaya çıkıyor.” Cemal Süreya

2013 Yılı Olağan Genel Kurul Duyurusu
27 Şubat, 2013

27.02.2013 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Maliye Müfettişleri Derneği Tüzüğünün “Genel Kurul, Genel Kurul Çağrı Yöntemleri, Toplantı Yeter Sayısı ve Toplantı ilkeleri” başlıklı 10 uncu maddesi uyarınca, aşağıdaki gündemle 24.03.2013 Pazar günü saat 14:00 te 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmasına, bu tarihte çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 31.03.2013 Pazar günü saat 14:00 te yapılmasına Yönetim Kurulunca karar verilmiştir.

Maliye Müfettişleri Derneği

Gündem

1-Açılış

2-Yoklama ve Saygı Duruşu